Color gel Global 5 мл чорний, 1 шт. Color gel Global 5 мл, 1 шт.

Код продукту: 5936
Залишок на складі: багато
71 ₴
1,66 €
1,78 $
398 купили

Кількість:

398 купили
Характеристика
Перегляди 1040
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад K14
Термін придатності 3 роки
Номер кольору black
Розміри
Довжина 3.80 cm
Ширина 3.80 cm
Висота 3.20 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перевага:
він має високу якість

легко наноситься

підходить для тонкого промальовування дрібних деталей, візерунків, френча

він має високу в'язкість і щільну пігментацію

не розтікається, не пузириться

може бути використаний в техніці лиття
якщо вам потрібно створити насичений білий френч, змішайте гель-фарбу з білим гелевим тисненням у співвідношенні 2:1
ГЕЛЕВА ФАРБА БІЛА І ЧОРНА
Гель-фарба "Global Fashion" - це універсальний і високоякісний матеріал. Ідеально підходить для тонкого промальовування дрібних деталей, візерунків. Він має високу в'язкість і щільну пігментацію. Його дуже зручно наносити на нігті, не розтікається, не пузириться. Щільна за текстурою гель-фарба "Global Fashion" в один шар здатна створити яскравий фон для нігтьової пластини.

У техніці лиття можна використовувати липкий шар гелевої фарби. Після нанесення гель-фарби необхідно акуратно віддрукувати матову сторону фольги на нігтьової пластини. Потім різко відірвіть його: через липкості гель-фарби на нігті з'являться незвичайні візерунки.
ТОНКОЩІ:
гр.
5
5937
5936

Гель фарба використовується для тонкої промальовки певних елементів у дизайні. Гель фарба високої в'язкості і щільної пігментації дуже зручно наноситься на нігті, не розтікається, не бульбашкатися. Щільна за текстурою в один шар здатна створити яскраве тло для нігтьової пластини.

Липкий шар гель фарби дозволяє використовувати в техніці лиття.

Color gel Global 5 мл чорний - потужна зброя для створення красивих і яскравих нігтьових дизайнів. Це високоякісна гель фарба, яка відмінно підходить для роботи як в домашніх умовах, так і в професійних салонах. Нанесення цієї фарби дозволить вам отримати ідеально рівне і насичене покриття, яке тримається на нігтях до 4-х тижнів.

Color gel Global 5 мл чорний гарантує максимальну стійкість і стійкість до пошкоджень. Завдяки особливій текстурі гелю, наноситься фарба легко і рівномірно, не розтікається і не залишає нерівностей і плям. Крім того, ця гель фарба не виділяє ніяких шкідливих запахів і не викликає алергічних реакцій.

Color gel Global 5 мл чорний підходить для нанесення на натуральні нігті, а також на нарощені і акрилові. Вона відмінно поєднується з іншими кольорами гель фарб і може використовуватися для створення найрізноманітніших дизайнів - від класичних варіантів до сміливих експериментів. Вибирайте краще і дивуйте всіх своїми оригінальними і модними нігтьовими ідеями.