Втирка для нігтів Peacock Chameleon, Global Fashion

Код продукту: 4723
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,09 €
1,18 $
3 купили
3 купили
Характеристика
Перегляди 1245
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Peacock Powder представлена в палітрі 12 відтінками, з голографічним ефектом, які наносяться на темну основу. Кольорова гама для голографічного манікюру не обмежена: синій, жовтий, червоний, фіолетовий - кожна модниця вибере те, що подобається і підходить саме їй.

Манікюр з голографічним ефектом заворожує і притягує увагу неймовірним блиском, мерехтячи, немов різнокольорові сонячні зайчики. Хоча здається, що нігтики з голографічними втирками занадто прості з нехитрим дизайном, проте на втирці як на основі-полотні можна створити унікальні образи. І розпис, і стемпінг, і навіть втирка через трафарет зробить ваш манікюр дорогим і стильним, а як соло-дизайн вона вигідно підкреслить засмагу і доглянутість рук і ніжок.

Втирка випускається в маленьких баночках (аналогічно іншому дрібному декору для nail-арту). Вибір інструменту для її нанесення (втирання): віяловий пензлик, спонж-аплікатор, силіконовий пензлик для дизайну, латексні рукавички майстра - залежить від того, якого ефекту ви прагнете досягти в готовому образі. Наносити втирку потрібно попередньо видаливши дисперсійний шар.
ВТІРКА
“PEA COCK POWDER”
легко наноситься

щільно лягає

наноситься поверх будь-якого гель-лаку

довгий час не втрачає своєї яскравості

створює ефект павиного пера
ПЕРЕВАГИ:
12
10
09
08
07
06
05
04
03
02
01
11
гр.
0.5
4641
4691
4676
4685
4648
4692
4622
4649
4625
--------
4682
4626

Код продукта: PCP-06 Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.

Нігтів – це не лише частина тіла, а і проява нашого стилю та особистості. Тому багато жінок дбають про їх зовнішній вигляд і прикрашають їх різним декором. Але однією з найпопулярніших методів є використання втирок для нігтів. Сьогодні ми розглянемо втирку Peacock Chameleon від компанії Global Fashion.

Peacock Chameleon – це спеціальна втирка для нігтів, що створює ефект переливання кольорів. Застосовувати її можна на будь-якому матеріалі – гель-лаку, акрилу та іншому. Її основними перевагами є:

1. Переливання кольорів – втеча різноманітних кольорів додасть нігтям глибину та динаміку, а також зробить ваш образ більш яскравим та запам'ятовуваним.

2. Легкість застосування – нанесіть втирку на нігті та прикладіть до неї штамп для декорування, не треба жодного додаткового інструменту або обладнання.

3. Довготривалість – завдяки якісному складу і технологічним особливостям, втирка не змивається і не стирається з нігтів протягом тривалого часу.

Peacock Chameleon – це одна з найкращих втирок, які можна знайти на ринку. Купуючи її, ви можете бути впевнені в якості продукту та отримати чудовий результат. А в лінійці продуктів з декором для нігтів Global Fashion є і багато інших інтересних та якісних продуктів. Дбайте про свої нігті, прикрашайте їх, і ваш стиль стане ще яскравішим та незабутнім.