Втирка для нігтів Global Fashion, Peacock powder 01

Код продукту: 4641
Залишок на складі: немає в наявності
58 ₴
1,35 €
1,47 $
3 купили
3 купили
Характеристика
Перегляди 760
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Peacock Powder представлена в палітрі 12 відтінками, з голографічним ефектом, які наносяться на темну основу. Кольорова гама для голографічного манікюру не обмежена: синій, жовтий, червоний, фіолетовий - кожна модниця вибере те, що подобається і підходить саме їй.

Манікюр з голографічним ефектом заворожує і притягує увагу неймовірним блиском, мерехтячи, немов різнокольорові сонячні зайчики. Хоча здається, що нігтики з голографічними втирками занадто прості з нехитрим дизайном, проте на втирці як на основі-полотні можна створити унікальні образи. І розпис, і стемпінг, і навіть втирка через трафарет зробить ваш манікюр дорогим і стильним, а як соло-дизайн вона вигідно підкреслить засмагу і доглянутість рук і ніжок.

Втирка випускається в маленьких баночках (аналогічно іншому дрібному декору для nail-арту). Вибір інструменту для її нанесення (втирання): віяловий пензлик, спонж-аплікатор, силіконовий пензлик для дизайну, латексні рукавички майстра - залежить від того, якого ефекту ви прагнете досягти в готовому образі. Наносити втирку потрібно попередньо видаливши дисперсійний шар.
ВТІРКА
“PEA COCK POWDER”
легко наноситься

щільно лягає

наноситься поверх будь-якого гель-лаку

довгий час не втрачає своєї яскравості

створює ефект павиного пера
ПЕРЕВАГИ:
12
10
09
08
07
06
05
04
03
02
01
11
гр.
0.5
4641
4691
4676
4685
4648
4692
4622
4649
4625
--------
4682
4626
Нігті відображають стиль і дбайливість про зовнішній вигляд. Щоб зробити їх привабливими та красивими, важливо використовувати правильні засоби для догляду. Одним з них є втирка для нігтів Global Fashion Peacock Powder 01, яку ми розглянемо докладніше.

Ця втирка для нігтів виготовлена на основі пудри та має щільну консистенцію, що дозволяє тривалий час зберігати свіжість та яскравість кольору. Вона має високу покривність та може використовуватись як самостійно, так і в поєднанні з іншими засобами для декорування нігтів.

Peacock Powder 01 має глибокий синій відтінок переливу та металевий блиск, що нагадують кольори пера павича. Цей ефект виглядає дуже ефектно та привертає увагу довколишніх.

Перед використанням втирки необхідно провести підготовку нігтів - очистити їх від залишків лаку та змити зі вмісту жиру за допомогою спеціального миття для рук. Далі нанесіть базове покриття на нігті та дайте йому висохнути.

Для покриття нігтів Global Fashion Peacock Powder 01 необхідно взяти невелику кількість втирки на спонжик та нанести на нігтьову пластину в оберненому порядку, дотримуючись декоративного візерунку, який вам до вподоби. Після цього дайте покриттю висохнути та зафіксуйте його за допомогою топового покриття.

Втирка для нігтів Global Fashion Peacock Powder 01 - це чудовий вибір для тих, хто любить яскраві та незвичайні рішення в декорі нігтів. Вона додасть нігтям унікального шарму та елегантності, яка нікого не залишить байдужим. Спробуйте її і ви не захочете від неї відмовлятись!