Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122 Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122

Код продукту: 2952
Залишок на складі: багато
66 ₴
1,53 €
1,68 $
22 купили

Кількість:

22 купили
Характеристика
Перегляди 843
Кількість товарів в одній коробці 8
Номер полиці на склад A52 B22
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 122
Розміри
Довжина 2.70 cm
Ширина 2.70 cm
Висота 7.50 cm
Об `єм 10.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

це абсолютно ідеальне рішення для сучасної жінки, яка цінує час і хоче завжди мати стильний вигляд. Вони зберігають свої насичені кольори та блиск до 3-4-х тижнів, не сколюються, не втрачають блиск. Їх можна наносити як на натуральні, так і на нарощені нігті.
ГЕЛЬ-ЛАКІ
GLOBAL FASHION
PREMIUM
10 мл
Так как данный гель-лак
является бюджетным, мастера привыкли наносить его в несколько тонких слоев, для придания плотности цвета.
ТОНКОСТІ:
ПЕРЕВАГИ:
широка палітра відтінків

висока якість

доступна ціна

гіпоалергенні

стійкість

висока щільність покриття

об'єм кожної бульбашки дорівнює 10 мл

ідеальна консистенція

Розпис гель-лаками "Premium"
художником Світланою Колесник
morning
midday
night
evening
мл.
10
Властивості гель-лаку:

висока насиченість кольору і
середній ступінь в'язкості забезпечують рівне нанесення. Гель-лак не розтікається, самовирівнюється.
Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122: якість і стиль в одному флаконі

Якщо ви віддаєте перевагу бездоганному манікюру зі стильним дизайном, то Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122 - для вас. Цей продукт забезпечить вам ідеальний покриття нігтів, довговічність і стійкість до зовнішніх впливів.

Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122 - це справжній прорив в світі косметики для нігтів. Всі деталі виробництва продумані максимально комфортно для користувача. Формула фарби дуже густа і насичена, тому одного шару вистачить, щоб отримати насичений колір. А ще, завдяки якісному кисточку наносити лак легко і швидко, розмазування і відслоювання не стануть проблемою.

Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122 має кращі властивості для нарощування нігтів. Гель лак не тільки зберігає колір нігтів стійким на тривалий час, але також закріплює нарощені нігті, дозволяючи їм довго служити без додаткового напруження.

Крім того, з Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122 можна створювати різноманітні дизайни та квіткові орнаменти, що робить його універсальним інструментом для роботи із нігтями.

Кожен флакон містить 10 мл продукту, що більше, ніж достатньо для проведення повноцінного манікюру. Якість гель-лака спрямована на задоволення потреб споживачів, тому Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122 має свій власний клуб шанувальників по всьому світу.

Отже, якщо ви хочете надійного і стильного манікюру, не витрачайте час на пошук. Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 122 - це продукт, який забезпечує якість і стиль в одному флаконі. Придбайте його і переконайтеся в цьому самі!