Гель лак BLACK ELITE 324, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2555
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
55 купили

Кількість:

(5)
55 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1459
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 324
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-01 05:12:15
5

2023-08-30 13:08:08
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 324 - стильний і модний варіант, який допоможе створити ідеальний манікюр. Ця серія гель-лаків характеризується високою стійкістю, насиченим відтінком та сяючим ефектом. 

Global Fashion - це бренд, який пропонує великий вибір кольорів і текстур, які дозволяють дівчатам підібрати саме той варіант, який відповідає їхньому настрою та образу. Гель лаки цього бренду мають потужну фіксацію, завдяки чому зберігають свою вигляд протягом тривалого періоду. 

Обидві марки не тільки живлять та зміцнюють нігтьову пластину, але й дозволяють зробити максимально точний та особливий манікюр, який буде чудово виглядати на будь-який захід чи подію. Виготовлені з високоякісних матеріалів, гель лаки GLOBAL FASHION та BLACK ELITE 324 зможуть задовольнити і найвимогливішу споживачку. 

Отже, якщо Вам потрібна стійкість і насиченість кольору, варто спробувати Global Fashion та BLACK ELITE 324. Ці гель-лаки точно дозволять створити ідеальний образ та зроблять Вас неперевершеною!