Гель лак BLACK ELITE 015, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2287
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
44 купили

Кількість:

(5)
44 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1658
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E14
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 015
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-11-27 13:59:14
5

Я задоволена

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2021-09-20 13:01:14
5

Хороший лак, щільний

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 015 від компанії Global Fashion є чудовим рішенням для всіх, хто прагне отримати найвищу якість покриття своїх нігтів. Global Fashion славиться своїми інноваційними досягненнями в галузі манікюру, і цей гель-лак не є винятком.

Його текстура щільна і легко розподіляється по поверхні нігтів, забезпечуючи бездоганне покриття. Завдяки цьому гель-лак зберігає свій блиск протягом до 4-х тижнів, радуючи своєю стійкістю.

Що особливо важливо, BLACK ELITE, як і всі інші гель-лаки від Global Fashion, абсолютно безпечний для здоров'я і навколишнього середовища, не містить шкідливих компонентів. Це дозволяє насолоджуватися красивим манікюром без зайвих побоювань.

Гель-лак BLACK ELITE від бренду Global Fashion - це незамінний інструмент для тих, хто цінує стиль, надійність і вражаючий ефект свого манікюру. Дозвольте своїм нігтям виглядати досконало та підкреслити свою індивідуальність із цим приголомшливим продуктом від Global Fashion.