Гель лак BLACK ELITE 296, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2540
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
64 купили

Кількість:

(5)
64 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1491
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 296
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-30 08:34:25
5

2023-09-15 13:58:28
5

2022-04-27 15:26:20
5

Для мене рідкуватий, у носінні подивимося, колір гарний.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2021-09-05 19:40:49
5

Гарний гель-лак, лягає рівно, щільний 👍.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 296 і Global Fashion 8 мл – порадуйте свої нігті!

Якщо ви шукаєте якісний і міцний гель-лак для вашого манікюру, то BLACK ELITE 296 і Global Fashion 8 мл – це те, що вам потрібно. Ці продукти стануть найкращими друзями для ваших нігтів.

BLACK ELITE 296 – це глибокий чорний колір для стильного і досконалого манікюру. Він давно став улюбленим серед зірок голлівудського блиску, а тепер він доступний і для вас. Якість цього гель-лаку не залишить вас байдужими – він має високу стійкість та інтенсивний колір, який буде радувати вас протягом тривалого часу.

Global Fashion 8 мл – це більш ніж 100 перевірених кольорів, серед яких кожна жінка знайде щось для себе. Інноваційна формула, що міститься в Global Fashion, дозволяє зберігати яскравість і міцність вашого манікюру протягом тривалого часу. Якщо ви хочете, щоб ваші нігті були завжди на висоті – спробуйте Global Fashion 8 мл.

Отже, якщо ви хочете зробити досконалий манікюр, який буде радувати вас тривалий час і приносити вам позитивні емоції – виберіть BLACK ELITE 296 і Global Fashion 8 мл. І насолоджуйтеся якістю та красою вашого манікюру.