Каучукова база для гель лака френч, Rubber Base Coat French, 8 мл., Global Fashion 01

Код продукту: 2167
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
19 купили

Кількість:

19 купили
Характеристика
Перегляди 448
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад A95 A91 A92 A93 A94 A95 F23
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 01
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

наносячи кольорові бази як вирівнювальний шар,
подбайте про те, щоб відполімеризувати їх щонайменше 120 секунд.
КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

відмінна підкладка - база для будь-якого кольорового покриття

ідеально поєднується з втирками, блискітками!
ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч база - це база нюдового відтінку. Вона дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки,
а також нігтик має тонкий вигляд
і природним.
ТОНКОСТІ:
2145
8107
11385

Каучукова база середньої в'язкості в 12 камуфлюючих відтінках поєднує якості основи для гель-лакового дизайну і стійкого самостійного покриття. Виготовлена з високоякісної американської сировини. Матеріал не розтікається під час нанесення, ідеально вирівнюється, відмінно коригує недосконалості натуральних нігтів. Покривна, відмінно пігментована. Ідеально підходить як самостійне покриття для френч-дизайну, а також як база, що вирівнює і маскує недоліки нігтів. Комфортна в нанесенні та полімеризації, економічна у витратах.

Покриття полімеризується 2 хвилини в UV-лампі і до 60-90 секунд в LED-лампі.

Каучукова база для гель лаку френч (Rubber Base Coat French) - це новинка компанії Global Fashion, що є виробником косметичних продуктів для нігтів. Йдеться про високоякісний продукт, який допомагає створити ідеальний френч манікюр.

Цей продукт являє собою густу й еластичну каучукову базу, яка наноситься на ніготь перед нанесенням гель-лаку. База допомагає гарантувати довговічність покриття, створює додатковий об'єм, зміцнює і захищає нігтьову пластину.

Основною перевагою каучукової бази для гель-лаку френч є її універсальність. База підходить для використання з будь-якими гель-лаками, гарантуючи ідеальне поєднання кольору і текстури.

Крім того, каучукова база дає змогу уникнути так званого "підйому" покриття, коли гель-лак починає відшаровуватися від нігтьової пластини. Це відбувається через те, що гель-лак не зв'язується належним чином з нігтями. Але завдяки використанню каучукової бази, цей ефект усувається.

Як використовувати каучукову базу для гель-лаку френч? Нанесіть базу на чисті та сухі нігті за допомогою пензлика. Після цього висихайте базу в лампі 30-60 секунд. Далі, нанесіть гель-лак френч і висихайте його в лампі згідно з інструкцією до продукту.

Каучукова база для гель лаку френч, Rubber Base Coat French, 8 мл, Global Fashion 01, є незамінним помічником для створення ідеального френч манікюру. Унікальні властивості бази дають змогу отримати довговічний і гарний результат, який потішить не тільки вас, а й оточення.