Каучукова база для гель лаку френч, Rubber Base Coat French, 15 мл, Global Fashion 04

Код продукту: 8098
Артикул: SAM-NRB1-12 81-140#
Залишок на складі: багато
200 ₴
4,63 €
5 $
(5)
125 купили

Кількість:

(5)
125 купили
Характеристика
Перегляди 1285
Кількість товарів в одній коробці 20
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 04
Розміри
Довжина 3.20 cm
Ширина 3.20 cm
Висота 9.00 cm
Об `єм 15.00 ml

Станьте товар

2023-11-16 13:35:21
5

2023-10-22 08:11:02
5

2023-09-05 13:47:40
5

2022-11-26 10:28:54
5

Дякую за подаруночок! Зроблю свій перший френч, покажу результат.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

наносячи кольорові бази як вирівнювальний шар,
подбайте про те, щоб відполімеризувати їх щонайменше 120 секунд.
КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

відмінна підкладка - база для будь-якого кольорового покриття

ідеально поєднується з втирками, блискітками!
ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч база - це база нюдового відтінку. Вона дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки,
а також нігтик має тонкий вигляд
і природним.
ТОНКОСТІ:
2145
8107
11385

Каучукова база середньої в'язкості в 12 камуфлюючих відтінках поєднує якості основи для гель-лакового дизайну і стійкого самостійного покриття. Виготовлена з високоякісної американської сировини. Матеріал не розтікається під час нанесення, ідеально вирівнюється, відмінно коригує недосконалості натуральних нігтів. Покривна, відмінно пігментована. Ідеально підходить як самостійне покриття для френч-дизайну, а також як база, що вирівнює і маскує недоліки нігтів. Комфортна в нанесенні та полімеризації, економічна у витратах.

Покриття полімеризується 2 хвилини в UV-лампі і до 60-90 секунд в LED-лампі.

Френч манікюр-це класика, яка ніколи не виходить з моди. Один з ключових елементів френча – це базовий шар, який забезпечує міцне зчеплення гель-лаку з нігтьової пластиною, а також дозволяє домогтися рівного, гладкого і матового фінішу. Сьогодні ми поговоримо про каучукової базі для гель лаку френч Rubber Base Coat French від бренду Global Fashion.

Rubber Base Coat French-це одна з найбільш інноваційних баз для гель-лаку на ринку, яка дозволяє створювати френч без проблем і додаткових точок опори. Основа бази виготовлена з каучуку, який гарантує оптимальну адгезію гель-лаку з нігтьової пластиною. Крім того, каучукова база володіє ексклюзивним ефектом "стирання" краю нігтя, який дозволяє створити ефект натуральних нігтів.

Каучукова база для гель лаку френч Rubber Base Coat French Global Fashion має зручну консистенцію, яка забезпечує рівномірне нанесення і захист нігтів від різних пошкоджень. База не рідка і не густа, тому її легко наносити на нігті і створювати рівномірний шар. 15 мл тюбик носить компактний розмір і дозволяє економічно використовувати продукт. В результаті вдається одночасно створити гарний манікюр, який буде триматися на нігтях надовго.

Каучукова база для гель лаку френч Rubber Base Coat French Global Fashion 04-відмінний вибір для тих, хто хоче створити не тільки красивий, але і міцний манікюр. Якість продукту і його зручність роблять нарощування нігтів і створення інших дизайнів в домашніх умовах максимально зручним і ефективним.