Набір гелів 4D 12 шт *7 г (набір B)

Код продукту: 10387
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 25.00
Ширина 11.00
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Якщо ви хочете створити неповторний та стильний дизайн своїх нігтів, вам потрібен набір гелів 4D 12 шт *7 г (набір B).

Гель 4D - це нова технологія для здійснення процесу нарощування та дизайнування нігтів. Він гарантує максимальну якість та довговічність вашого манікюру. Набір B складається з 12 гарячих кольорів, які ідеально підійдуть для створення святкових та повсякденних образів.

Гель 4D легко наноситься на поверхню нігтів та дозволяє створити різноманітні форми та фактури. У наборі B ви знайдете все необхідне для створення прекрасного манікюру: базовий і будівельний гель, колірні гелі, топ-покриття, очищувач для пензликів та інструменти для манікюру.

З набором гелів 4D ви зможете реалізувати свої творчі задуми та створити манікюр на будь-який смак. Гель 4D зберігає свій колір та блиск протягом тривалого часу, з чим можуть похвалитися не всі гелі для нарощування нігтів.

Також варто відмітити, що гель 4D малоалергенний та безпечний для здоров'я нігтів. Він не містить небезпечних речовин, тому може використовуватися навіть на найчутливіших шкірних покривах.

Якщо ви хочете отримати професійний результат та довговічний манікюр, оберіть набір гелів 4D 12 шт *7 г (набір B). Він чудово підійде тим, хто любить експериментувати зі своїм образом та бажає виглядати на висоті у будь-який час дня та ночі.