Слайдер-дизайн, наклейка для нігтів CB152

Код продукту: 9791
Залишок на складі: немає в наявності
5 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.00
Ширина 8.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Востаннє, коли ви були в манікюрному салоні, вам пропонували накладання нігтьових наклейок? Це не тільки модно, але й дуже просто! Найбільш вражаюча серія, яку пропонує фірма CB152, - це серія слайдер-дизайну, де найновіші технології дозволяють наносити на нігті дивовижні картинки і малюнки серією взаємопов'язаних фрагментів.

Наклейки для нігтів CB152 із серії слайдер-дизайну високоякісні, а дизайни неймовірно свіжі і стильні, створені у відповідності до останніх модних тенденцій. Їх можна використовувати для різних типів нігтів і розмірів, і вони дуже прості в застосуванні, навіть якщо у вас немає досвіду з нігтьовими наклейками.

До того ж, є багато способів застосування нігтьових наклейок CB152. Ви можете використовувати їх, щоб прикрасити усі нігті одночасно, зробивши гарний малюнок на кожному з них. Або обрати дизайн, який більш підходить до конкретного святкування або особистого стилю.

Деякі слайдер-дизайни CB152 містять великі фрагменти, які необхідно нарізати або підібрати під розмір нігтів, це можна зробити за допомогою маленької ножиць або пінцета. Інші мають готові фрагменти розміщені на одному листі, що зробить процес наклеювання ще простішим.

Нехай ваші нігті виражають ваш стиль знову і знову з нігтьовими наклейками CB152. Вони стильні, якісні і допоможуть зробити ваш манікюр більш оригінальним. Слайдер-дизайн CB152 надає можливість створити унікальний і стильний манікюр за кілька хвилин - це ідеально для будь-якого святкування або спеціальної події.