Камені Swarovski прямокутник 12 шт

Код продукту: 9302
Залишок на складі: немає в наявності
120 ₴
2,79 €
3 $
15 купили
15 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 10.00
Ширина 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені Swarovski – одне з найпопулярніших прикрас для нігтів та інших елементів манікюру. Виготовлені відомою австрійською компанією Swarovski, вони славляться високою якістю та блиском.

Практично кожен, хто зацікавлений у нарощуванні нігтів та дизайні манікюру, знає про камені Swarovski. У цьому атрибуті вирізняється прекрасний блиск, який надає нігтевій платі зовсім іншого вигляду.

Одним із видів каменів Swarovski є сваровські прямокутники. Вони виготовляються за допомогою спеціальних технологій та становлять надзвичайно популярну прикрасу серед шанувальників манікюру.

Особливість сваровських каменів прямокутної форми полягає в їх різноманітності кольорів та дизайну. На даний момент на ринку представлено безліч варіантів цієї прикраси - від класичних синіх та червоних до неймовірно яскравих та соковитих кольорів.

Також варто зазначити, що сваровські прямокутники дуже довговічні та не втрачають свій блиск навіть після довгого використання. Тому їх можна використовувати як на нігтях, так і в інших елементах дизайну манікюру.

Якщо вам подобається якість та стиль, камені Swarovski прямокутник 12 шт будуть чудовим вибором. Вони дозволяють створювати яскраві та оригінальні манікюри, які завжди виділять вас серед інших. Запропонуйте ці прикраси своїм клієнтам, і вони обов'язково захочуть повернутися ще раз до вашого салону краси!