Диск для стампинг JQ-35

Код продукту: 9195
Залишок на складі: немає в наявності
11,66 ₴
0,27 €
0,29 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 4
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Диск для стемпінгу JQ-35: найкращий вибір для створення незвичайних дизайнів на нігтях.

Модна техніка манікюру – нарощування нігтів – щоразу поширюється серед дівчат і жінок. Завдяки цій процедурі можна досягти бажаної довжини нігтів, додати їм об’єм і виглядати стильно. Але спробувати стверджувати свій стиль і зробити свій манікюр неповторним можна лише за допомогою спеціального обладнання – диску для стемпінгу JQ-35.

Цей диск має 14 різних дизайнів, що ідеально підходять для створення різних ефектів на нігтях. Ви можете обрати для себе навіть флористичні мотиви або геометричні фігури. Дитячі малюнки, класика або сучасний стиль – з диском для стемпінгу JQ-35 усе стає можливим.

Як використовувати диск для стемпінгу JQ-35? Для цього потрібно мати спеціальні шаблони, на які наносять лак і з яких переносять зображення на нігті. Окрім самого диску, крім того, Ви можете знайти набір для стемпінгу JQ-35, який включає в себе всі необхідні елементи.

Диск для стемпінгу JQ-35 – це, безперечно, найкращий вибір для тих, хто бажає зробити свій манікюр стильним і оригінальним. Адже він допоможе вирішити складне питання створення малюнка на нігтях, і не залишить на вас жодної цятки. Придбайте диск для стемпінгу JQ-35 та вражайте довколишніх своїм яскравим та стильним манікюром.