Гребінець Tony&Guy N06900

Код продукту: 7502
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 28.50
Ширина 4.50
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перукарське мистецтво завжди було високо оцінюваним у нашому суспільстві. Майстерність виготовлення зачіски давно стала справжнім мистецтвом, а гарна стрижка може привернути увагу усього оточення. Одним із найбільш популярних перукарів у Гребінці є Tony & Guy N06900. 

Це перукарня, створена за ініціативою знаменитого британського парижу Tony & Guy. У світі їх вважають справжніми експертами з перукарського мистецтва. Tony & Guy N06900 відкрита в Гребінці з метою пропонувати найкращі послуги з перукарського мистецтва.

У перукарні Tony & Guy N06900 працюють тільки висококваліфіковані перукарі з багаторічним досвідом роботи. Кожен з них навчений мистецтву створення кожної зачіски та стрижки. У них є чіткий розуміння про те, яким чином підібрати ідеальну стрижку до обличчя клієнта та які зачіски підійдуть для конкретного типу волосся.

У перукарні Tony & Guy N06900 клієнти відчувають себе на справжньому сеансі краси. Атмосфера затишку, ввічливий персонал та професійні майстри допоможуть відчути себе спокійно та розслаблено. Окрім того, перукарня пропонує повний спектр послуг по догляду за волоссям, включаючи фарбування волосся та інші види процедур.

Усі ці фактори роблять перукарню Tony & Guy N06900 однією з найкращих у Гребінці, де клієнти можуть отримати кваліфіковану допомогу з усіх питань, що стосуються їх волосся та вигляду. Чи бажаєте ви змінити свій образ, чи просто налаштовані на приємний денний масаж голови та усілякі види догляду за волоссям - Tony & Guy N06900 з радістю допоможе вам у цьому!