У цій категорії представлені гелеві фарби для нігтів - модна крута новинка в світі нігтьової індустрії. Гель фарба для нігтів чудово пігментована - для щільного яскравого кольору достатньо одного шару, лягає ідеально, володіє хорошою змішуваністю, що дозволяє змішувати один з одним.

Гель фарба Global Fashion у тюбику, 1 шт. White

Код продукту: 6029
Залишок на складі: багато
61 ₴
1,41 €
1,52 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Опис

У цій категорії представлені гелеві фарби для нігтів - модна крута иновация в світі нігтьової індустрії. Гель фарба для нігтів чудово пігментована - для щільного яскравого кольору достатньо одного шару, лягає ідеально, володіє хорошою змішуваністю, що дозволяє змішувати один з одним.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1290
Кількість товарів в одній коробці 1
Розміри
Довжина 3.50
Ширина 3.50
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель фарба Global Fashion в тюбику, 1 шт. White - це один з найбільш популярних продуктів на ринку манікюрних матеріалів. Він привертає увагу професійних майстрів і любителів манікюру своєю універсальністю, високою якістю і доступною ціною.

Ця гель фарба підходить для створення різноманітних манікюрних дизайнів, від класичних френчів до найсміливіших і оригінальних ідей. Вона відрізняється легкістю нанесення, швидким висиханням і стійкістю на нігтьовій пластині протягом тривалого часу.

Завдяки сучасній формулі, гель фарба Global Fashion в тюбику, 1 шт. White забезпечує щільний і рівний колір на нігтях, не обсипається, не гавкає і не тьмяніє з часом. Її можна використовувати як самостійно, так і в поєднанні з іншими відтінками і декоративними елементами.

Купити гель фарбу Global Fashion в тюбику, 1 шт. White можна в спеціалізованих магазинах та інтернет-магазинах манікюрних матеріалів. Вона поставляється в зручних тюбиках, об'ємом 5 мл, які економічні у використанні і зручні в зберіганні.

Самостійно створити нарощування нігтів з використанням гель фарби Global Fashion в тюбику, 1 шт. White можна за інструкцією, яка додається до продукту, або звернутися до професійного майстра манікюру. У будь-якому випадку, результат буде помітний відразу після процедури - ви отримаєте доглянуті і красиві нігті, які будуть радувати вас і надавати впевненості в будь-якій ситуації.