Втирка для нігтів Color Foil, Global Fashion 01

Код продукту: 4564
Залишок на складі: немає в наявності
76 ₴
1,77 €
1,90 $
10 купили
10 купили
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 11.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втірка Color Foil - це пігмент для втирання, який містить шматочки найніжнішої фольги, створюючи цікавий дизайн битого дзеркала на нігтях.


Багата гама кольорів: важко встояти перед спокусою прикрасити свій манікюр такою красою. Дизайн із втиркою Color Foil підкреслює загадковість і чарівність, а часом енергійність і експресію його власниці.
Зачаровують і майже магічні розводи можна розглядати годинами, тому сучасні дизайнери вирішили перенести їх на нігті модниць усіх країн і континентів. Ефект вийшов приголомшливий!
Такий дизайн з радістю обирають найсміливіші та найенергійніші натури, які бажають виділитися з натовпу, справити враження і затьмарити своїм блиском оточуючих.

Втирка Color Foil представлена 12 яскравими, різними, чистими відтінками металізованих частинок слюди. Зазвичай втирку Color Foil наносять на темний фон, виходить своєрідна імітація цінних природних каменів - золотих, смарагдових та інших відтінків.



ВТІРКА
“COLOR FOIL”
легко наноситься
має високу якість
може застосовуватися як ефект лиття
має насичений яскравий колір
підходить для будь-якого відтінку гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
Експериментувати з фарбами теж не заборонено.
Ви можете використовувати відтінки втирки близькі за кольором до основного тону, наприклад, рожеві або золотисті, а можете вибрати контрастні поєднання. Такий яскравий дизайн пожвавить манікюр, і зробить його більш помітним і сміливим.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
гр.
0.5
4564
4614
4646
4597
4560
4599
-
4609
4596
4572
4615
4592

Код продукту: CFG-01 Пластівці Color Foils - м'який і легко наноситься на ніготь. Пластівці можна використовувати як на топ без липкого шару, так і на топ з липким шаром, щоразу отримуючи різний ефект.

В набір входить аплікатор, за допомогою якого легко і швидко наноситься пластівці юкі на ніготь.

Втирка для нігтів Color Foil - це декоративний елемент, який додає оригінального дизайну і бліку до вашого манікюру. Вона представлена в різних кольорах і малюнках, від зірок та смужок до абстрактних фігур і геометричних форм.

Один з найбільш популярних варіантів - Global Fashion 01. Це втирка з пастельно-рожевим тлом і золотистими контурами, що напевно підійде до будь-якого стилю і настрою.

Використання Color Foil дуже просте. Для початку необхідно покрити нігтьову поверхню лаком відповідного кольору. Потім виберіть потрібний малюнок втирки і ретельно притисніть його до поверхні нігтя. Після цього ділянку з малюнком потрібно потерти гладкою бавовняною тканиною, щоб "втирка" залишила тільки золотисті відблиски по контуру. Остаточний результат буде залежати від вашої уважності та техніки.

Color Foil створює ефект слабкої металічної фольги на нігтях, який привертає увагу і додає краси будь-якому образу. Варто зазначити, що втирки Global Fashion 01 можна використовувати не тільки на нігтях, а й на вашому одязі або інших аксесуарах.

Зберігайте втирки в сухому та прохолодному місці, з дотриманням умов зберігання вони можуть задовольнити вашу креативність надовго. Спробуйте варіювати дизайни, експериментуйте з комбінаціями кольорів та форм, створюйте яскраві манікюри з Color Foil!