Код продукта: DB-10 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 4116
Артикул: DK-01
Залишок на складі: багато
41 ₴
0,95 €
1,04 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Опис

Код продукта: DB-10 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Артикул DK-01
Перегляди 822
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 7.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion - це сучасна компанія, яка спеціалізується на створенні інноваційного декору для нігтів. Фірма базується в Україні, але працює на світовому ринку, де нашла велику кількість прихильників.

Компанія пропонує широкий вибір продуктів для нарощування нігтів та декорування їх. У продукції фірми є все, що необхідне для створення привабливих манікюрів: блискітки, стрази, глітери, магніти, пудри, гелі та багато іншого. Кожен продукт є зручною та легко застосовуваною інновацією в галузі косметики.

Дуже популярним серед продукції компанії є так звана "карусель", що дозволяє повністю змінити дизайн на нігтях. Карусель складається з декількох шарів, на яких розміщені малюнки, кольори чи зображення. Щоб змінити дизайн, достатньо просто повертати основу.

Декор Global Fashion надає велику увагу розвитку свого бізнесу та підвищенню якості продукції. Компанія використовує тільки якісні та безпечні матеріали, завжди розробляє нові технології та стежить за останніми тенденціями у світовій індустрії краси.

Усі продукти Декор Global Fashion можна знайти у спеціалізованих салонах краси, на сайті компанії чи в інтернет-магазинах. Компанія надає можливість замовити товар онлайн та отримати його в найближчий час. 

Таким чином, Декор Global Fashion - це компанія, яка надає можливість кожній жінці втілити свої креативні ідеї та задовольнити потребу в створенні привабливого та доглянутого манікюру. Наші продукти забезпечують якість та довговічність, що гарантують задоволення та впевненість в своїй красі.