Декор GALAXY STAR для дизайна ногтей, Global Fashion набор №03, 6 шт.

Код продукту: 18104
Залишок на складі: немає в наявності
7 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор GALAXY STAR для дизайна нігтів - новинка в світі манікюру і педикюру. Цей декор відмінно підходить для створення оригінального та ефектного дизайну нігтів. GALAXY STAR включає в себе маленькі камені різних фасонів та кольорів, які легко осідають на поверхню лакованого нігтя, створюючи таким чином яскраву комбінацію з використанням зірок, смужок та інших геометричних форм. 

GALAXY STAR є ідеальним варіантом для різних заходів, подій та тематичних свят. Цей декор також легко поєднується з простим нігтьовим лаком. До того ж, велика кількість каменів в пачці (50-100шт), дозволяє легко та швидко створити стильний та яскравий дизайн на нігтях.

Global Fashion набір №03, 6 шт - це ще один варіант для створення красивого дизайну нігтів. Набір містить шість різних видів декору для нігтів, які легко поєднуються між собою. Набір складається зі страз, мерехтливих пігментів, мереживних клейонок, металевих тиснень та інших декоративних елементів.

Завдяки Global Fashion набору №03, 6 шт ви легко створите оригінальний та стильний дизайн нігтів в домашніх умовах. Набір дозволяє поєднувати в собі яскраві та насичені кольори з іншими декоративними елементами.

З ростом популярності манікюру та педикюру, декоративні елементи для нігтів стали дуже популярними серед жінок. Тому, якщо ви хочете створити оригінальний та стильний дизайн, GALAXY STAR та Global Fashion набір №03, 6 шт - це ідеальні варіанти для вас.