Nippon Nippers. Ножницы для кутикулы. Для левши. Длина 90 мм.Матовые NN_S-03L

Код продукту: 17237
Артикул: NN_S-03L
Залишок на складі: немає в наявності
6 купили
Характеристика
Характеристика
Артикул NN_S-03L
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Nippon Nippers – ніжний догляд за вашою шкірою

Якщо ви шукаєте якісні інструменти для догляду за своєю шкірою, то Nippon Nippers – це те, що вам потрібно. Компанія Nippon є лідером у світі виробництва інструментів для нарощування нігтів і манікюру, і її продукти здобули популярність у всьому світі за свою якість та надійність.

Nippon Nippers - це інструмент, який призначений для видалення кутикули. Вони виготовлені з якісної сталі, що забезпечує їх міцність і довговічність. До того ж, за рахунок матового покриття NN_S-03L, Nippon Nippers не ковзають в руці і забезпечують точну різку.

Ці ножиці також є спеціально розробленими для лівшів – їх ручки розміщені в іншому порядку, ніж у правшів. Лівші вважають ці ножиці дуже зручними у використанні, оскільки ними можна легко і точно видаляти кутикулу, аби нігті виглядали доглянутими та красивими.

Довжина ножиць Nippon Nippers складає 90 мм, і вони зручно влізуть до будь-якої косметичної або манікюрної сумочки. Вони відмінно підходять для професійного використання у салонах краси, а також для особистого використання, оскільки дозволяють досягати професійних результатів у догляді за вашою шкірою.

Остаточний висновок – якість та надійність

Nippon Nippers – це інструмент, який дозволить вам доглядати за своєю шкірою дуже тонко і акуратно. Вони зроблені зі сталі високої якості, мають матове покриття і зручні для лівшів. Ці ножиці – ідеальний вибір для професіоналів та осіб, які люблять дбати про свою зовнішність. Вони надійні, зручні та міцні – все, що потрібно для ідеального догляду за шкірою.