Nippon Nippers. Кусачки для кутикулы. Лезвие 7 мм. Спиральная пружина. Матовые NN_N-02S-7

Код продукту: 17224
Артикул: NN_N-02S-7
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Артикул NN_N-02S-7
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Nippon Nippers: кусачки для кутикули від японського виробника

Nippon Nippers - це кусачки для кутикули, які створені японським виробником з високоякісної сталі. Їх лезвіє має довжину 7 мм і ідеально підходить для точної роботи. Кусачки оснащені спіральною пружиною, яка забезпечує м'яккість рухів, що допомагає запобігти втомі під час використання.

Матова поверхня кусачок забезпечує зручний захват і кращу контроль над рухами. Вони легкі та зручні в управлінні, тому їх можна використовувати як професійні майстри, так і початківці у домашніх умовах.

Кусачки для кутикули від Nippon Nippers допоможуть вам швидко та безболісно видалити зайвий шар шкіри по кутикулі. Вони ідеально підходять для тонкої роботи, наприклад, при створенні манікюру, педикюру або будь-якого іншого виду нарощування нігтів.

Ці кусачки мають високу якість і постійну розумну ціну, тому їх варто купувати для будь-якого майстра краси. Вони дозволяють працювати з комфортом та отримувати ідеальні результати. Ви можете придбати Nippon Nippers онлайн або у спеціалізованих магазинах. Насолоджуйтеся комфортом і професіоналізмом з Nippon Nippers!