Декор для ногтей, ракушки мелкие, цвет серый 1 шт

Код продукту: 16535
Залишок на складі: немає в наявності
14 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Для красивої та ефектної манікюру необхідний не лише професійний майстер та високоякісні матеріали, а й правильно підібраний декор для нігтів. У наш час декор для манікюру став не менш важливою складовою, ніж основа забарвлення.

Один з модних декорів для нігтів – ракушки мелких розмірів, що мають середній тон сірого кольору. Такий декор буде чудово виглядати на лакованій пластинці, додаючи зовнішності манікюру додаткову легкість та натуральність. Ракушки можуть бути або справжніми, або майстерно виготовленими з абразиву.

Якщо Ви хочете, щоб Ваш манікюр був по-справжньому фешенебельним та індивідуальним, необхідно спробувати декор з ракушками. Він чудово підходить для повсякденних та святкових образів, додає манікюру елегантності та оригінальності. 

У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити цікавий декор з ракушками мелких розмірів та середнього тону сірого кольору по одному шт. Такий декор стане гарною прикрасою для Ваших нігтів. Не зважаючи на те, що це маленький елемент, він додасть манікюру шарму та привабливості. Не втрачайте час та зробіть Ваш манікюр дійсно особливим!