Пилочка баф для ногтей Global Fashion 180/240 (7)

Код продукту: 16105
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 38
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У сучасному світі догляд за нігтями став не менш важливим, ніж догляд за шкірою та волоссям. Для досягнення ідеального результату використовуються різноманітні інструменти, серед яких на першому місці є пилочка. В даній статті ми розглянемо пилочку баф для нігтів Global Fashion 180/240 (7).

Переваги пилочки баф в порівнянні з іншими видами пілочок полягають у її більш м'якому впливі на нігтьову пластину, що дозволяє знижувати ризик пошкодження нігтів. Крім того, баф не залишає шорсткості та подряпин на нігтьовій поверхні, що робить її ідеальним інструментом для професійного манікюру та педикюру.

Модель Global Fashion 180/240 (7) відрізняється високою якістю та довговічністю. Пилочка має дві сторони з різним рівнем зерна - 180 та 240. Перша сторона призначена для обробки твердих та міцних нігтів, друга - для роздільного оброблення та полірування м'яких нігтьових пластин.

Баф має прямий формат та невеликі розміри, що дозволяє зручно транспортувати його у косметичному мішечку або у ручній сумочці. 

Користуючись пилочкою баф Global Fashion 180/240 (7), зможете забути про недостатки своїх нігтів та насолоджуватись ідеально обробленим манікюром та педикюром. Такий інструмент допоможе створити окрасів та благородний вигляд ваших нігтів на тривалий час.