Пилочка баф Global Fashion 220/240, серый цвет

Код продукту: 16092
Залишок на складі: немає в наявності
4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 4
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Якщо ви любите догляд за своїми нігтями, то не можна обійти увагою якісний інструмент - баф. Один з кращих на ринку - баф Global Fashion 220/240, серого кольору.

Цей баф виготовлений з високоякісних матеріалів, завдяки чому він може прослужити вам дуже довго. Його поверхня розрахована для нарощування нігтів, він легко і ефективно обробляє навіть дуже жорсткі матеріали.

Завдяки двом градаціям на поверхні, ви можете легко видозмінювати форму та чистоту своїх нігтьових покриттів. З одного боку, якщо вам потрібно збільшити довжину нігтів, вам допоможе груба поверхня для шліфування. З іншого боку, дрібна поверхня призначена для запилювання і полірування.

Баф Global Fashion 220/240, серого кольору легко підходить для будь-якого типу нігтьового покриття. Він ідеально підійде для використання в салоні або вдома. Доступність баф нів несумірна з його якістю та функціональністю. 

Одним словом, баф Global Fashion 220/240 - це якісний інструмент, який служитиме вам довго і надійно. В нього є чудова баланс між грубим та м‘яким поверхнями, він легко справляється зі своєю роботою і допоможе вам зробити свої нігті ще більш чарівними та доглянутими.