наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " Чорно-білі написи "

Код продукту: 15918
Артикул: 3402
Залишок на складі: немає в наявності
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
4 купили
4 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 3402
Перегляди 1346
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Новорічне свято - це завжди чекання святкового настрою та натхнення. І якщо ви хочете доповнити свій образ, створити ще більше настрою, то для цього вам знадобляться наклейки для нігтів!

Одна з найпопулярніших наклейок на цьому святі - це новорічна "Чорно-білі написи". Ця наклейка допоможе створити дуже красиві та оригінальні зображення з невеликими зусиллями.

Наклейка має чорно-білі кольори, що додає образу загадковості та таємничості. На наклейці зображені різні новорічні написи, такі як "Happy New Year" або "Merry Christmas". Ви можете використовувати ці наклейки окремо, або ж поєднувати з іншими декоративними елементами для нігтів.

Завдяки наклейкам ви можете бути впевнені, що ваш образ не буде неповним. Вони прості у використанні та дозволяють створювати красиві малюнки на нігтях, тому що вам не потрібно вміти розводити фарби чи малювати. Крім того, ці наклейки можуть бути оптимальним рішенням для тих, хто має мало часу на самостійне декорування нігтів, але хоче виглядати чарівно під час новорічного свята.

Отже, якщо ви хочете створити святковий настрій та доповнити свій образ, то обов'язково придбайте новорічні наклейки для нігтів "Чорно-білі написи". Вони додадуть вашому образу той самий настрій свята, який ми так очікуємо!