Наклейка на водной основе с дизайном известного Дома в мире фэшн индустрии - Гучи

Наклейка на водній основі " Gucci`s snake "

Код продукту: 15913
Артикул: 3341
Залишок на складі: немає в наявності
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
8 купили
8 купили
Опис

Наклейка на водной основе с дизайном известного Дома в мире фэшн индустрии - Гучи

Характеристика
Характеристика
Артикул 3341
Перегляди 1404
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів стали не тільки популярним, але й дуже зручним інструментом в догляді за нігтями. Одна з найбільш вражаючих з цієї категорії - це наклейка на водній основі "Gucci's snake".

Наклейки на водній основі - це зручний і високоякісний декор для нігтів. Вони не тільки додають витонченості вашим нігтям, але й є легким способом зробити неймовірний манікюр в домашніх умовах. 

"Gucci's snake" - це колекція стильних наклейок для нігтів, які додають вашому манікюру неповторний шарм. Ці наклейки мають зображення змії, що дозволяє створити вражаючий дизайн нігтів, який приверне увагу безлічі людей.

Окрім того, наклейки на водній основі, як і будь-який інший вид декору для нігтів, дозволяють економити час на нанесення манікюру. Вони дуже легко наносяться на нігті і дуже швидко висихають, що дозволяє економити вам час і гроші, які можна витратити на інші корисні речі.

Отже, якщо ви шукаєте швидкий і зручний спосіб, щоб додати витонченості своїм нігтям, то "Gucci's snake" - це те, що вам потрібно! Ці наклейки на водній основі допоможуть вам створити неймовірний манікюр в домашніх умовах, який приверне увагу і зробить вас неперевершеною.