Milliart Nails фольгированный слайдер-дизайн MN-FL-274

Код продукту: 15511
Залишок на складі: немає в наявності
9 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 26
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails - це нова колекція нігтьових дизайнів, яка стала дуже популярною серед любителів манікюру. Одним з найпопулярніших дизайнів з колекції є фольгирований слайд MN-FL-274.

Фольгирований слайдер-дизайн MN-FL-274 виготовлений з високоякісної фольги, яка дозволяє йому виглядати яскраво та дуже привабливо. Він має надзвичайно детальний та складний дизайн, що додає йому особливого шарму.

Цей дизайн має унікальну можливість застосування без часових витрат на нанесення лаку. Просто застосуйте його на вже покриті лаком нігті, витріть зайву фольгу, і ви отримаєте чудовий дизайн, який додасть вам зовсім новий образ.

Якщо ви хочете зробити свій манікюр більш яскравим та оригінальним, то фольговий дизайн MN-FL-274 від Milliart Nails - ідеальний варіант для вас. Він не тільки додаст вам настрою та підкреслить ваш стиль, але й зробить ваш манікюр незабутнім.

Отже, якщо ви шукаєте нові ідеї для свого манікюру, то сміливо спробуйте фольгований дизайн MN-FL-274 від Milliart Nails. Він буде ідеальним вибором для тих, хто любить експериментувати зі своїм образом та додавати у нього яскравих деталей.