Слайдер-дизайн NY145 FOIL SILVER

Код продукту: 15508
Залишок на складі: немає в наявності
24 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Слайдер-дизайн NY145 FOIL SILVER - це надзвичайно стильний і модний елемент декору для нігтів. Цей аксесуар у формі наклейки на нігті виготовлений з металізованої фольги, що надає йому металічного блиску і шикару.

Дизайн NY145 FOIL SILVER підходить для будь-якого образу та залишиться актуальним протягом тривалого часу. Він може бути використаний як окремий елемент, так і в поєднанні з іншими декоративними елементами. Слайдер-дизайн NY145 FOIL SILVER виглядає надзвичайно гарно на нігтях будь-якої форми і довжини.

Наклейки на нігті дуже зручні у використанні. Для їх застосування не потрібні особливі навички чи інструменти. Просто відокреміть наклейку від основи, наклейте її на поверхню нігтя та прикладіть трохи зусиль, щоб убрати зайві повітряні бульбашки. Потім підтримуйте його у правильному положенні протягом кількох секунд і завершіть процедуру нанесення, покривши нігтьову поверхню лаком.

Водні наклейки NY145 FOIL SILVER підходять для всіх типів нігтів, не шкодять їх стану та допомагають створити яскраву та оригінальну манікюр. Наклейки NY145 FOIL SILVER - це класика, яка завжди в тренді, тому вони стануть чудовим придбанням для будь-якої любительки догляду за своїми нігтями.