3D объемный слайдер-дизайн 3D 194 white

Код продукту: 15491
Залишок на складі: немає в наявності
8 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 40
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

3D объемный слайдер-дизайн 3D 194 white – це новинка серед декору для нігтів. Ця нанесена на нігтьову пластину високоякісна наклейка з 3D-ефектом може стати окрасою Ваших нігтів.

Ця модель дозволяє нанести на нігтьову пластину слайдер-дизайн з тривимірним ефектом, без зайвих зусиль і знань з майстер-класу. Для того щоб долучитися до тренду, який зробив з 3D-дизайнів фаворитів сезону, достатньо вибрати потрібний дизайн, нарізати його відповідно до форми своїх нігтів і нанести на наш інноваційний продукт.

3D объемный слайдер-дизайн 3D 194 white підійде як для нігтів на кожен день, так і для святкових подій чи важливих заходів. Крім того, вона дуже тривка, має яскраві кольорові рішення і підлегла створенню як ідеальних геометричних форм, так і різноманітних малюнків, які окрасять будь-який нігтьовий дизайн.

Також, наш продукт ідеально поєднується з різними матеріалами, кольорами і фактурами для створення унікальних та вишуканих образів. Ці легкі і незрівнянні наклейки допоможуть Вам запам'ятатися та підкреслити Ваш стиль.

3D объемный слайдер-дизайн 3D 194 white – це ідеальний вибір для тих, хто хоче вийти за рамки традиційних способів декорування нігтів та створити власний неповторний образ. Обираючи наш продукт, Ви одержуєте можливість відчути себе шиковно та унікально.