3D объемный слайдер-дизайн 3D1069

Код продукту: 15483
Залишок на складі: немає в наявності
8 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

3D объемний слайдер-дизайн 3D1069 є передовим засобом для створення неймовірних нігтьових дизайнів. Цей інноваційний додаток дозволяє виготовляти наклейки з тривимірним ефектом, що робить нігті більш виразними та яскравими.

Цей дизайн є ідеальним варіантом для дівчат, які люблять нарощування нігтів та регулярно експериментують зі своїм зовнішнім виглядом. За допомогою 3D объемного слайдер-дизайну 3D1069, ви зможете легко створювати різноманітні дизайни, які підкреслять вашу індивідуальність та стиль.

Даний продукт є високоякісним і досить простим у використанні. Все, що вам потрібно зробити, це нанести наклейки на підготовлені нігті та замість звичайного покриття лаком, нанести гель лак на всю поверхню нігтів. Після того, як гель лак засохне, ви отримаєте неймовірний 3D ефект на ваших нігтях.

Продукт має різноманітні варіанти дизайну, що дає можливість обрати найбільш підходящу опцію для вас. Також можна комбінувати декілька різних дизайнів, щоб створити повністю унікальний образ.

Отримати 3D объемний слайдер-дизайн 3D1069 можна у спеціалізованих магазинах для нарощування нігтів або ж замовити онлайн. Ви можете бути впевнені, що з таким інноваційним продуктом ваші нігті будуть завжди виглядати найкраще!