3D объемный слайдер-дизайн 3D1105

Код продукту: 15478
Залишок на складі: немає в наявності
12 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 43
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


3D1105 - це неймовірно стильний 3D объемний слайдер-дизайн для нігтів, який дозволить створити неповторний образ і підкреслити вашу особистість. Ці наклейки настільки вразливі, що можуть стати не тільки чудовою доповненням до будь-якого образу, але і справжнім шедевром мастерства.

3D1105 складається з шести об'ємних елементів, з яких кожен має унікальний дизайн і форму. Наклейки легко наклеювати на нігтьову пластину, а так само легко знімати без особливих зусиль чи будь-яких наслідків. Своїм клієнтам ви зможете запропонувати безкінечну кількість варіантів дизайну нігтів з цими унікальними наклейками.

3D1105 може стати головною родзинкою будь-якого образу. Він ідеально підійде для тих, хто хоче виглядати модно, стильно і унікально. Цей дизайнерський елемент стане відмінним варіантом для дівчат, які завжди хочуть бути в тренді і показати свою індивідуальність.

В результаті безглуздої допомоги, якщо ви хочете додати краси і оригінальності вашим нігтям, 3D1105 - це те, що вам потрібно. Урізноманітніть свій нарощених нігтів і підніміть свій образ на новий рівень з цим інноваційним дизайном. Не зволікайте, замовте вже сьогодні і насолоджуйтесь найкращими результатами!