Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-317

Код продукту: 15460
Залишок на складі: немає в наявності
8 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-317 - це інноваційний продукт в галузі декору для нігтів від популярного бренду Milliart Nails. Цей дизайн-слайдер дозволяє швидко та легко створити неймовірно красиві та оригінальні малюнки на нігтях.

MN-317 складається з багатьох маленьких водних наклейок з різними дизайнами, які можна поєднувати між собою. Водні наклейки - це дуже зручний декор для нігтів, тому що вони легко наносяться на нігтьову пластину і не залишають слідів клею після зняття. 

MN-317 прекрасно підходить як для професійного використання в нейл-салонах, так і для домашнього використання. З його допомогою можна створити багато різних стильних малюнків - від класичних до більш екстравагантних. 

Завдяки Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-317, кожна жінка зможе легко та швидко створювати незабутні образи, які підкреслять її стиль та індивідуальність. Доступний за вигідною ціною, цей продукт дозволяє стати власником оригінального та якісного декору для нігтів. 

Отже, якщо ви хочете додати своєму образу краси та стилю, з Milliart Nails 2D слайдер-дизайном MN-317 ваші нігті обов'язково стануть центром уваги. Створюйте свої неповторні образи разом з Milliart Nails!