Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-341

Код продукту: 15443
Залишок на складі: немає в наявності
43 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails - це відомий бренд, який спеціалізується на виробництві та продажу якісних матеріалів для нарощування нігтів та декорування їх. У їх асортименті міститься безліч варіантів дизайну та оздоблення нігтьової пластини, але зокрема хочемо зупинитись на одному з їх нових продуктів - фольгированих слайдерах MN-FL-341.

Фольговані слайдери - це нова технологія в дизайні нігтів, яка стала дуже популярною серед жінок. За допомогою цих слайдерів можна швидко та легко оформити нігті в різні варіанти. Мільйони дівчат та жінок в наш час додають своїм нігтям стильні та оригінальні елементи дизайну, а з фольгованими слайдерами MN-FL-341 це робиться надзвичайно просто.

Цей продукт легко наноситься на нігтьову пластину та відмінно тримається на нігтях. Фольговані слайдери виготовлені з якісних матеріалів, тому не рвуться та не ламаються при контакті з поверхнею нігтів. Крім того, ці слайдери приємні на дотик та не затемнюють нігтів під час носіння.

Якщо ви хочете додати своїм нігтям стильного та оригінального елемента дизайну, то фольговані слайдери MN-FL-341 від Milliart Nails стануть ідеальним вибором для вас. Оформлення нігтьової пластини ніколи не було таким простим та доступним. Застосовуйте цей продукт та насолоджуйтеся своїми стильними та оригінальними нігтями щодня.