Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-350

Код продукту: 15440
Залишок на складі: немає в наявності
10 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 25
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Мільярд Нейлс - це відомий бренд, який спеціалізується на виробництві різноманітних аксесуарів для нарощування та декорування нігтів. Зокрема, в асортименті компанії є прекрасні фольговані слайдери MN-FL-350, які допоможуть створити неповторний дизайн нігтів у декілька простих кроків.

Фольговані слайдери Milliart Nails вирізняються високою якістю та міцністю, тому Ви можете бути впевнені у тому, що Ваші нігті будуть виглядати прекрасно протягом тривалого часу після їх застосування. Крім того, вони легко наклеюються на нігтьову пластину, чим дозволяють економити час та зусилля при створенні дизайну.

Колекція MN-FL-350 включає в себе велику кількість різноманітних елементів дизайну: квіти, тварини, абстрактні фігури та інші. Тому, Ви можете легко підібрати підходящий для себе варіант та створити неймовірний манікюр.

Наклейки фольговані слайдери Milliart Nails - це чудовий спосіб додати своїй іміджу нотку ексклюзивності та оригінальності. Вони підійдуть як для повсякденного використання, так і для особливих заходів. Спробуйте застосувати їх у своєму наступному манікюрі та переконайтесь у їх відмінній якості та красі!