Milliart Nails 2D слайдеры MN-342

Код продукту: 15424
Залишок на складі: немає в наявності
18 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Milliart Nails – це відомий виробник товарів для нарощування та декорування нігтів. Серед широкого асортименту продукції компанії традиційно високою популярністю користуються 2D слайдери MN-342.

Моделі MN-342 дозволяють створити на нігтях оригінальний та стильний дизайн. Слайдери виготовлені з якісного матеріалу, що гарантує тривалу експлуатацію без втрати якості та колірних властивостей.

Завдяки різноманітним малюнкам та фігуркам на слайдерах MN-342, можна створювати найрізноманітніші композиції та розмаїті ефекти на нігтях. Наприклад, ці слайдери дозволяють додати нігтям зображення знаків зодіаку, квітів, тварин або неонових написів.

Можливість наклеювання 2D слайдерів забезпечує зручність та швидкість процесу декорування нігтів. Крім того, це не вимагає особливих навичок та вмінь, тож mn-342 - ідеальний варіант як для професійних майстрів, так і для початківців.

Додайте оригінальності та яскравості своєму образу завдяки Milliart Nails 2D слайдерам MN-342 – вони стануть справжньою окрасою для вашого манікюру!