Milliart Nails 2D слайдеры MN-346

Код продукту: 15414
Залишок на складі: немає в наявності
12 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails 2D слайдеры MN-346 - це новинка в світі нарощування нігтів та декору для них. Ці наклейки дозволяють швидко та легко додати оригінальності та краси вашим нігтям.

Наклейки для нігтів виготовлені з високоякісного матеріалу, що дозволяє їм добре триматися на поверхні нігтя та не відклеюватися протягом тривалого часу. Оригінальний дизайн та різноманітність 2D слайдерів MN-346 дозволить створити неймовірно красиві та оригінальні манікюри.

Наклейки легко наносяться на поверхню нігтя, без особливого досвіду та зусиль. Вони майже не мають ваги, тому їх зовсім не відчуваєте на нігтях. Це дозволяє створювати складні композиції та малюнки на вашій нігтевій платформі, що виходить надзвичайно красиво та оригінально.

Особливість 2D слайдерів MN-346 в тому, що їх можна використовувати на будь-якому нігті, як на пальці руки, так і на пальці ноги. Це дозволяє створювати комплексні оригінальні манікюри, які будуть виглядати неперевершено.

Milliart Nails 2D слайдери MN-346 - це ідеальний вибір для тих, хто любить дбати про свої нігті та прикрашати їх оригінальним декором. З цими наклейками ви зможете створити незабутні образи та дивувати своїх друзів та знайомих неймовірно красивим манікюром. Спробуйте та ви не пошкодуєте!