Milliart Nails 2D слайдеры MN-270

Код продукту: 15412
Залишок на складі: немає в наявності
5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 38
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails представляє останнє слово у світі декору для нігтів. Один з найновітніших продуктів в компанії - 2D слайдери MN-270, які зосереджені на найновішому тренді дизайну нігтів. 

Ці слайдери MN-270 пропонують яскраві та оригінальні візерунки, що створюють враження зображень, що згадують символи, зірки та абстрактні фігури. Вони виготовлені з високоякісного матеріалу, який використовує воду для активування, що дозволяє легко вирізати слайдер та застосовувати його на нігтях без особливих зусиль.

Окрім того, 2D слайдери MN-270 не тільки можуть працювати на гелевій та акриловій основах, але також є відмінною ідеєю для додавання додаткових елементів дизайну на ваші натуральні нігті. Вони легко зафіксовуються на нігтях та забезпечують стійкий та вражаючий результат.

Milliart Nails є відомим брендом у світі декору нігтів та завжди пропонує якісний продукт, який відповідає найвищим стандартам. Якщо ви бажаєте прикрасити свої нігті з 2D слайдерами, MN-270 є відмінним вибором! Насолоджуйтесь своїми чудовими нігтями із Milliart Nails.