3D объемный слайдер-дизайн 3D1220

Код продукту: 15405
Залишок на складі: немає в наявності
18 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


3D объемный слайдер-дизайн 3D1220 - новинка для світу краси та нарощення нігтів. Це технологічно прогресивний спосіб декорування нігтів з використанням спеціальних 3D-наклейок з ефектом об'єму.

Цей вид дизайну здійснюється завдяки витонченому виробництву спеціальних наклейок, які відрізняються технологією виготовлення і якістю матеріалів. Завдяки цьому, 3D-наклейки дозволяють створювати неповторний, стильний та вишуканий дизайн нігтів, який буде справжнім прикрасою будь-якої жінки.

З допомогою 3D-наклейок 3D1220, Ви зможете надати своїм нігтям неповторний характер та здивувати своїх друзів та знайомих своєю фантазією та стилем. 3D-форми наклейок дозволяють створювати малюнки та рисунки ніби з трьох вимірів, що додає Вашим нігтям оптимального ефекту візуальної глибини.

З набору 3D-наклейок 3D1220 Ви зможете з легкістю надати своїм нігтям різноманітних форм, кольорів та фактур, що змінить їх звичний вигляд та створить дивовижний ефект. Також, на наклейках можуть бути різні декоративні елементи: камінчики, стрази, кристали, пудри та блискітки. Такий дизайн нігтів стане справжнім візитною карткою Вашої елегантності та стилю.

Тож не гайте часу та придбайте набір 3D-наклейок 3D1220 для найкращого ефекту дизайну своїх нігтів. Такий дизайн накладної ручної роботи підкреслить Вашу красу та чуттєвість. Ваші руки стануть справжньою прикрасою Вашого образу!