Гель-лак Поталь 8 мл Global Fashion, 04

Код продукту: 15294
Залишок на складі: немає в наявності
145 ₴
3,36 €
3,62 $
56 купили
56 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1941
Кількість товарів в одній коробці 24
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 04
Розміри
Довжина 2.50
Ширина 2.50
Висота 8.00
Об `єм 8.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Поталь 8 мл Global Fashion, 04 - надійний і високоякісний продукт для тих, хто любить доглядати за своїми нігтями. Цей гель-лак відмінно тримається на нігтях, тому ви можете бути впевнені в його якості та довготривалості.

Гель-лак Поталь - це зручний і простий спосіб надати своїм нігтям вигляду, який ви завжди мріяли про них. Він надає можливість миттєво змінювати колір своїх нігтів, не потребуючи часу на процедуру знімання старого лаку та нанесення нового.

Гель-лак Поталь містить в собі високоякісний гелевий склад, який дозволяє лаку добре триматись на нігтях. Він не розмазується і не сколюється, тому фарбування нігтів з його допомогою - це дуже просто.

Гель-лак Поталь Global Fashion, 04 - це яскравий і модний відтінок, який відмінно підійде для сучасної жінки. Він надає нігтям глибокий та насичений колір, який можна доповнити різними декоративними елементами.

Крім того, відтінки гель-лаку Поталь Global Fashion легко комбінуються між собою, що дозволяє створювати неймовірно красиві та оригінальні манікюри.

Загалом, гель-лак Поталь 8 мл Global Fashion, 04 - це вартісний продукт, який забезпечить вам чудовий догляд за нігтями та довготривалий насичений колір. Якість продукту буде вас приємно вражати, а різноманітність відтінків дозволить вам вибрати саме той, який підійде до вашого стилю та настрою.