Гель-лак Поталь 8 мл Global Fashion, 01, Гель-лак Поталь 8 мл

Код продукту: 15291
Залишок на складі: немає в наявності
145 ₴
3,36 €
3,63 $
49 купили
49 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1731
Кількість товарів в одній коробці 24
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 01
Розміри
Довжина 2.50
Ширина 2.50
Висота 8.00
Об `єм 8.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Поталь від відомого бренда Global Fashion - це високоякісний гель-лак, який призначений для нарощування нігтів. Користуючись величезною популярністю в нейл-індустрії, цей продукт дарує надійні, гладкі та красиві нігті з бездоганним зовнішнім виглядом.

Формула гель-лаку Поталь розроблена на основі спеціальних полімерів, що забезпечують міцне і довговічне покриття нігтьової пластини. Що особливо важливо, він повністю позбавлений токсичних і шкідливих компонентів, роблячи його безпечним для здоров'я і не викликає алергічних реакцій.

Унікальна щільність гель-лаку Поталь забезпечує відмінне зчеплення з нігтьовою поверхнею і стійкість до пошкоджень. І його чудовий блиск радує око протягом цілих трьох тижнів після нанесення.

Гель-лак Поталь від Global Fashion - ідеальний вибір для всіх, хто бажає мати не тільки красиві, але й міцні нігті без шкоди для здоров'я. Легкість нанесення, висока стійкість і неймовірний блиск, що зберігається на довгий час, - все це робить гель-лак Поталь лідером серед подібних продуктів на ринку.