Камені Swarovski опал, розмір мікс, Global Fashion

Код продукту: 14503
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1281
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Камені Swarovski - це чудовий спосіб прикрасити свої нігті та надати їм незабутній вигляд. Одним з наймодніших та найпопулярніших марок є Global Fashion, яка пропонує широкий вибір каменів Swarovski опал.

Ці камені мають чудове переливання кольору та добавляють неповторну красу та блиск до будь-якого дизайну нігтів. Розмір мікс дозволяє експериментувати та створювати унікальні комбінації, де камені будуть гармонійно співіснувати між собою та з колірною гамою нігтьового покриття.

Камені Swarovski в пакеті - це зручний спосіб зберігати та використовувати їх при створенні майстер-класів та нігтьового дизайну. З таким пакетом можна забезпечити собі довготривалий запас каменів та не втрачати їх в процесі роботи.

Додатковим плюсом каменів Swarovski є їх якість та тривалий термін служби. Вони не темніють, не вилітають з нігтів та не втрачають свого блиску. Тож, якщо ви шукаєте високоякісні та надійні камені для своїх нігтів, Global Fashion - це те, що вам потрібно.

Узагалі, камені Swarovski - це стильний та елегантний елемент дизайну, який додасть вашим нігтям особливість та неповторність. Вони підходять для будь-якого стилю та повсякденного життя, а також стануть чудовим подарунком для модниць та креативних особистостей.