Планшет для ресниц и клея, материал стекло

Код продукту: 13929
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Доброго дня, шановні читачі! Сьогодні ми хочемо розповісти про два дуже важливі компоненти для нарощування вій - планшет для ресниц і клей. А ще ми звернемо увагу на матеріал, який використовується для створення цих пристроїв - це скло.

Планшет для ресниц - це невелика кругла пластинка, на якій розміщені декілька рядків кілець різного розміру. В них зазвичай занурюються реснички перед нарощуванням, щоб дати їм потрібну форму і легше працювати з ними. Крім того, на планшеті можуть бути заводські нанесені шкали, якими можна орієнтуватися при роботі з підібором довжини вій. Зазвичай виробництво планшетів здійснюється з метою зручності та максимальної гігієни.

Клей для нарощування вій - це ще один дуже важливий елемент. Як правило, клей для нарощування має добру клейкість і швидкість застигання. Також дуже важливо, щоб клей і ресниці були гіпоалергенні, для того, щоб запобігти виникненню алергічної реакції. Важливість клею настільки велика, що якість роботи може повністю залежати від його застосування.

А тепер про матеріал, з якого виготовляють планшети та клей. Скло є досить популярним матеріалом при виготовленні цих пристроїв. Скло має високу технологічну якість, є стійким до механічних впливів та стійким до впливу хімічних реакцій. Також скло має дуже гладку поверхню, що дозволяє комфортно працювати з планшетом та клеєм.

Отже, як бачимо, планшети для ресниц та клей - це дуже важливі елементи в нарощуванні вій. Вони повинні бути якісними та гігієнічними, для того, щоб забезпечити найкращий результат нашої роботи. А матеріал скло додасть додаткової зручності та комфорту в роботі. Будьте завжди уважні та дбайте про вашу красу!