Кусачки для кутикулы Staleks Smart 10, 3 мм NS-10-3

Код продукту: 13773
Залишок на складі: немає в наявності
8 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кусачки для кутикули Staleks Smart 10, 3 мм NS-10-3 - це інструмент, який допомагає в догляді за нігтями та кутикулою. Виготовлені з якісної сталі, вони мають довговічність та стійкість до корозії.

Такі кусачки дозволяють легко та безболісно видаляти зайву кутикулу та мішки навколо нігтьової пластини. Завдяки своїй тонкості та довжині, вони можуть легко вміститися всередину нігтьового ложа, що дозволяє зручно та швидко видаляти кутикулу.

Кусачки Staleks Smart 10, 3 мм NS-10-3 мають ручки з антиковзаючим покриттям, яке запобігає ковзанню під час роботи. Крім того, вони мають спеціальний механізм затиснення, завдяки якому кусачки безпечно зберігаються після використання.

Утилізація таких кусачок також є дуже простою і безпечною. Вони можуть бути відновлені після дезинфекції та зберігання у спеціальних боксах, що зберігають їх в досяжності та в чистоті.

Тому, якщо ви шукаєте надійний та якісний інструмент для догляду за нігтями та кутикулою, то кусачки для кутикули Staleks Smart 10, 3 мм NS-10-3 будуть чудовим вибором. Вони є простими та зручними у використанні і можуть допомогти вам довгий час залишатися красивими та доглянутими.