В набор входит:

1. База Strong Long Lasting 15 мл

2. Топ Алмазный 12 мл

3. Формы для наращивания (300 шт)

4. Гель для моделирования Magic Extension 12 мл (цвет на выбор)

Набір для нарощування Magic

Код продукту: 13488
Залишок на складі: багато
Опис

В набор входит:

1. База Strong Long Lasting 15 мл

2. Топ Алмазный 12 мл

3. Формы для наращивания (300 шт)

4. Гель для моделирования Magic Extension 12 мл (цвет на выбор)

Характеристика
Характеристика
Перегляди 167
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування нігтів стає все популярнішим серед жінок. Це відмінний спосіб зробити свої нігті довшими та оригінальнішими. Але, якщо ви тільки починаєте робити нарощування, і не знаєте, який набір краще вибрати, ми маємо раду: набір для нарощування Magic.

Набір для нарощування Magic - це ідеальний варіант для початківців. Він містить всі необхідні матеріали для створення красивих та якісних нарощених нігтів. У склад набору входять гель-лаки в трьох колірних варіаціях, базовий покриття, верхнє покриття, акумуляторний лак, пінцет, фреза, а також інструмент для зняття гель-лаку.

Гель-лаки набору виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечує міцність та довговічність нарощених нігтів. Крім того, кольори гель-лаків міцно тримаються на нігтях та не виділяють запаху.

Окрім матеріалів, які необхідні для нарощування нігтів, набір для нарощування Magic містить інструменти, які допоможуть вам зробити процес нарощування максимально комфортним та безпечним. Зокрема, фреза дозволить вам швидко та легко відшліфувати нігті, а інструмент для зняття гель-лаку допоможе вам безболісно видалити нарощений ніготь.

Крім цього, набір для нарощування Magic ідеально підходить для того, щоб подарувати його коханій жінці, яка любить нарощування нігтів. З таким подарунковим набором вона зможе створити чудові та яскраві нарощені нігті в будь-який момент.

Усе усіх, набір для нарощування Magic - це відмінний вибір для тих, хто тільки починає займатися нарощуванням нігтів. Він містить все необхідне для створення красивих та якісних нарощених нігтів, допоможе зробити процес нарощування максимально комфортним та безпечним, а також стане чудовим подарунком для коханої жінки.