Кисточки для геля Global Fashion B-9, 6 шт, розовые

Код продукту: 12835
Артикул: B-9-pink
Залишок на складі: немає в наявності
9 купили
Характеристика
Характеристика
Артикул B-9-pink
Перегляди 34
Розміри
Довжина 23.00
Ширина 5.50
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У процесі нарощування нігтів особливого значення набуває вибір якісних і ефективних інструментів. Одним із них є кисточки для геля, Global Fashion B-9, 6 штук, розового кольору.

Ці кисточки відрізняються від інших тим, що мають ергономічну форму, завдяки якій зручно тримати їх в руці, і об'ємну форму ворсинок, значно зменшують час для нарощування нігтів. Відрізняються вони і тим, що виготовлені з високоякісного матеріалу, який не лущиться і не слабнить при довготривалому використанні.

Кисточки Global Fashion B-9, 6 штук, дозволяють проводити роботу в останніх етапах нарощування нігтів, ідеально наносити гель-лак на кінчики нігтів та взаємодіяти з приладами для обробки нігтів в найкращих умовах. При цьому штучки легко миються та дезинфікуються, завдяки чому запобігається порушення промислової гігієни.

Отже, кисточки для геля Global Fashion B-9, 6 штук, розового кольору - це інструмент, що полегшує процес нарощування нігтів, дозволяє забезпечити якісний результат та зручне використання. Вибравши їх, майстери манікюру можуть бути впевнені у своїх можливостях відносно устигнувати встановлений термін та завжди задовольнювати своїх клієнтів професійним результатом.