Пилочка +баф для ногтей Global Fashion 180/240 (4)

Код продукту: 12816
Залишок на складі: немає в наявності
7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 4
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування нігтів стали дуже популярні останнім часом, і щоб отримати красивий та охайний результат, необхідно мати хороші інструменти. Один з найважливіших інструментів - це баф.

Недавно я придбала пилочку баф для нігтів Global Fashion 180/240 (4) і хочу розповісти про свої враження від її використання.

Почну з того, що ця пилочка має дві сторони з різною зернистістю - 180 та 240. Така зернистість ідеально підходить для формування і полірування нігтів.

Що стосується матеріалу, то він досить міцний та не подряпується після кількох використань. Крім цього, пилочка досить повна, тож можна не турбуватися про те, що зноситься швидко.

Користуватися пилочкою дуже зручно, вона не ковзає на пальцях, що допомагає точніше працювати. Крім того, рекомендую занурювати її в воду на декілька секунд перед використанням - так нігті будуть менше тріщити.

Загалом, я дуже задоволена своєю покупкою і рекомендую пилочку баф для нігтів Global Fashion 180/240 (4) всім, хто цінує якість та ефективність. Цей інструмент дійсно допомагає досягнути чудового результату, а до того ж коштує досить доступно.