Набір фольги 10 шт (квіти) 23

Код продукту: 11923
Залишок на складі: немає в наявності
60 ₴
1,39 €
1,52 $
38 купили
38 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 926
Розміри
Довжина 13.00
Ширина 7.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування нігтів та декорування їх – це популярні процедури серед жінок. Якщо ви хочете підкреслити свою жіночність та виглядати елегантно, то наш новий набір фольги "Квіти" стане помічником в цьому завданні.

Цей набір включає в себе 10 штук будь-яких кольорів та малюнків. Фольга має форму квітів різних розмірів та видів, що дозволяє створювати неповторний дизайн для ваших нігтів. Такий декор виглядає дуже дорого та зробить ваш образ більш привабливим.

Даний набір фольги має високу якість та довготривалість. Завдяки цьому ви не будете хвилюватися про те, що фольга зійде або пошкодиться. Зробіть свої нігті ще більш красивими та яскравими з нашим набором фольги!

Замовивши набір фольги "Квіти", ви отримаєте гарний та зручний футляр для його зберігання. Це забезпечить безпечне та тривале зберігання декору.

Отже, якщо ви хочете мати неповторний та елегантний дизайн нігтів, то наш набір фольги "Квіти" стане незамінним помічником у цьому завданні. Він додасть вашому образу більшої краси та привабливості. Замовляйте наш набір вже сьогодні та насолоджуйтесь своїм новим образом і неповторним дизайном нігтів!