Керамічна чорна насадка, Tree shape з червоною насічкою

Код продукту: 11736
Залишок на складі: немає в наявності
80 ₴
1,87 €
2 $
55 купили
55 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 915
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Керамічна насадка для нарощування нігтів з червоною насічкою у формі дерева є однією з найбільш популярних і ефективних насадок для фрезера. Така насадка відрізняється від інших своєю формою та матеріалом виготовлення.

Керамічний матеріал, з якого виготовлена насадка, не тільки дуже стійкий та міцний, але і дозволяє проводити процедуру нарощування нігтів без ризику пошкодження натуральної пластини. Більш того, керамічна насадка забезпечує максимальну стерильність процедури, адже такий матеріал не піддається корозії та не зберігає бактерії.

Даний вид насадки має форму дерева з червоною насічкою, що призначена для обробки бічної поверхні нігтів та зняття кутикули. Така форма дозволяє проводити процедуру точно та ефективно, в залежності від потреб клієнта.

Рекомендується використовувати керамічну насадку з червоною насічкою у спеціалізованих салонах краси та студіях нігтьового сервісу. Перед використанням насадки необхідно дотримуватися правил стерилізації та дезінфекції, щоб уникнути ризику поширення інфекційних захворювань.