Каучукова база для гель лаку френч із шимером, Rubber Base Coat French, 8 мл, Global Fashion 002

Код продукту: 2160
Залишок на складі: багато
112 ₴
2,61 €
2,82 $
25 купили

Кількість:

25 купили
Характеристика
Перегляди 1094
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 002
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА З ШИМЕРОМ
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч-база з шимером дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки, а також нігтик має тонкий і природний вигляд.
ЦВЕТА:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Камуфлююча каучукова база з блискітками швидко самовирівнюється, легко наноситься, не розтікається при розподілі по нігтьовій пластині і не затікає на бічні валики і кутикулу. Має комфортну консистенцію і відмінну носибельність, завдяки високоякісній американській сировині. База призначена для використання в якості основи для гель-лаку, а також може застосовуватися в якості камуфлюучого покриття для френч-манікюру. При нанесенні в один шар колір напівпрозорий. Нанесення вирівнюючим шаром дає самостійний щільний колір. База з шиммером приховує естетичні недоліки нігтів, надаючи їм красивий і доглянутий вигляд. Зручний пензель полегшує викладку бази на ніготь і забезпечує економічну витрату.

Покриття полімеризується 2 хвилини в UV-лампі і 30-60 секунд в LED-лампі.

Каучукова база для гель-лаку френч з шиммером-це новинка від відомого виробника Global Fashion. Ця база допоможе вам створити гарний френч-манікюр з блискучим ефектом шиммера.

Вона має густу текстуру і містить каучук, що забезпечує більш міцне і довговічне нанесення гель-лаку. База також містить дрібні частинки шиммера, які надають вашим нігтям красивий блиск. 

Нанесення каучукової бази френч з шиммером не відрізняється від нанесення звичайної бази. Нанесіть базу на чисті і знежирені нігті, дотримуючись тонкого шару. Потім висушіть базу в лампі, щоб вона повністю зафіксувалася.

Після цього можна наносити обраний гель-лак. Гарний френч-манікюр з шиммером готовий!

Каучукова база для гель-лаку френч з шиммером має місткий об'єм 8 мл, який вистачить на тривалий час. Вона універсальна і підійде для будь-якого типу нігтів.

Варто відзначити, що Global Fashion приділяє велику увагу якості своєї продукції, тому ви можете бути впевнені, що каучукова база для гель-лаку френч з шиммером буде довговічною і не втратить свій блиск з часом.

У підсумку, каучукова база для гель-лаку френч з шиммером-це прекрасний вибір для тих, хто хоче створити красивий і стійкий френч-манікюр з блискучим ефектом шиммера.