Набір стрічкових вій Global Fashion D 0.12 12 мм (червоні)

Код продукту: 10290
Залишок на складі: немає в наявності
169 ₴
3,92 €
4,23 $
2 купили
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 762
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір стрічкових вій Global Fashion D 0.12 12 мм (червоні): як виглядає і для чого потрібен

Нарощування вій є популярною процедурою в світі краси. Для створення ефекту рівномірної і пишної косметичної обробки необхідно мати не лише ювелірне око і спеціальні навички, але й якісний матеріал. Один із видів вій, який використовують майстри, - стрічкові.

Набір стрічкових вій Global Fashion D 0.12 12 мм (червоні) - це комплект, що складається з 12 рядів різних довжин і ширини вій кольору червоного вінта. Стрічкові вії - це незвично тонкі та легкі штучні волоски, з'єднані в одну смужку з клейкою основою.

Серед переваг використання стрічкових вій можна назвати:

1. Комфортність. Благодаря своєму конструктиву, стрічки не надають дискомфорту й не заважають повсякденному життю.

2. Натуральний ефект. Стрічкові вії створюють природний ефект, що стає плюсом для клієнтів, які хочуть схожу на свою натуральну косметику, але з більш глибоким відтінком.

3. Універсальність. Стрічкові вії - це ідеальний варіант для всіх типів і кольорів очей.

4. Надійність. Якщо правильно встановити стрічки, вони можуть прослужити до 4-6 тижнів. 

Набір стрічкових вій Global Fashion D 0.12 12 мм (червоні) можна використовувати як в особистих цілях, так і професійно. Він дозволяє майстрів зробити свою роботу з точністю до міліметра, що дозволяє створювати ще більш різноманітні індивідуальні образи.

Якщо ви хочете відчути на собі всі переваги стрічкових вій, то набір Global Fashion D 0.12 12 мм (червоні) - один із найкращих виборів. Ніжне червоне забарвлення приверне увагу до ваших очей і виглядатиме привабливо на будь-якому фоні. Зробіть нарощування вій зі стрічками ще більш комфортним та привабливим з Global Fashion D!