Скошена Кисть для тіней Эстэт ES-54

Код продукту: 9091
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 22.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Кисть для тіней стала невід'ємним елементом сучасного мейкапу. Як правило, для нанесення тіней на повіки використовують кисті різної форми та розміру, але найбільш універсальною і зручною є скошена кисть для тіней, зокрема модель Эстэт ES-54.

Ця кисть має універсальну форму, що дозволяє легко і точно наносити тіні на повіки, особливо корисна вона для тих, кому потрібен макіяж з ефектом «котячого ока». Завдяки скошеній формі кисті, вона дозволяє надати повікам красиву форму, підкреслити їх природну кривизну та створити ілюзію більших очей.

Кисть скошена, що дозволяє точніше та швидше малювати задумані форми та лінії. Крім того, вона підходить як для накладання компактних, так і для розпилення рідких тіней. Важливо відзначити, що на відміну від деяких інших моделей скошених кистей, які дуже м'які, чи занадто тверді, модель Эстэт ES-54 має оптимальну жорсткість та гнучкість, що дозволяє працювати з кистю кожному користувачу зручно.

Якщо вам potрібно зробити яскравий та виразний макіяж повік, скошена кисть для тіней Эстэт ES-54 стане ідеальним варіантом. Незважаючи на свою ціну, вона відмінно виконує свої функції та дозволить вам створити бездоганний макіяж. Будьте у тренді та експериментуйте з красивими тіньовими ефектами, використовуючи скошену кисть для тіней Эстэт ES-54.